Life coaching sau coaching pentru viață

Life coachingul reprezinta un domeniu in care parteneriatul dintre coach si client trebuie sa fie mereu prezent. Prin life coaching, oamenii ajung să își depășească mai ușor limitarile, fie ca e vorba despre credințe limitative, fie că e vorba despre lipsa de motivatie sau de organizare. Deoarece un life coach este un antrenor care își susține clienții în a-și atinge scopurile și obiectivele și aduce claritate, rezultatul va fi obținerea de rezultate mai rapide și șanse mai mari de atingere a obiectivelor personale. 

Hai să discutăm despre obiectivele și provocările tale! Înregistrează-te pentru o sesiune GRATUITĂ AICI!

 

Life coaching sau coaching pentru viață

 

Life coach – ce înseamnă

Life coach este un specialist in coaching care are rolul de a-și susține și de a-și ajuta clienții să-și identifice și sa își atingă obiectivele pe plan personal. Un life coach este un partener de încredere care ghidează clientul prin intermediul întrebărilor, astfel încât acesta să identifice și să depășească singur obstacolele sau provocările care îl împiedica să isi atingă țelul.

Rolul unui life coach este acela de a-și susține, a-și ghida și a oferi feedback și încurajare ajutând astfel clienți să își atingă obiectivele personale. De asemenea, un life coach oferă un cadru sigur, în care clientul de coaching nu e judecat, încurajând clarificarea și setarea obiectivelor, identificarea și depășirea obstacolelor, dar și identificarea celor mai potrivite strategii pentru creșterea și dezvoltarea personală.

Vreau o discuție GRATUITĂ!

Hai să discutăm despre obiectivele și provocările tale
Înregistrează-te pentru o sesiune GRATUITĂ

Efortul este al clientului, susținut și motivat de life coach

Clientul este cel care își va lua angajamentul de acțiune, va depune efortul și va fi direct răspunzător pentru reușită. Life coachul are doar rolul de a sprijini, a motiva și a aduce claritate prin intermediul întrebărilor bine gandite. Chiar si asa, implicarea life coach-ului s-a dovedit extrem de utilă în atingerea obiectivelor și depasirea obstacolelor.

Life coaching online sau offline?

Potrivit specialistilor in coaching și a numeroși clienți, concluzia e că life coaching-ul este la fel de eficient, fie că se desfășoară online, fie offline.

Mai mult decât atât, sesiunile cu un life coach online oferă o serie de beneficii printre care: 

Vreau o discuție GRATUITĂ!

Hai să discutăm despre obiectivele și provocările tale
Înregistrează-te pentru o sesiune GRATUITĂ

Ce tehnici presupun atât life coachingul online, cât și cel offline

Iată câteva dintre cele mai comune tehnici și strategii pe care un life coach ar putea să le ofere pentru a ajuta un client să depășească blocajele sau provocările în atingerea obiectivelor din plan personal:

Vreau o discuție GRATUITĂ!

Hai să discutăm despre obiectivele și provocările tale
Înregistrează-te pentru o sesiune GRATUITĂ

Life coach – prețuri

Life coaching-ul se realizează sub forma unor sesiuni de coaching al căror preț poate varia de la coach la coach, dar și în funcție de pachetul ales.

Dacă pretul pentru o singură sesiune este fix, prețul pachetelor de life coaching și de coaching în general vor beneficia de discount în funcție de numărul de sesiuni pe care le conțin.

Contactează-mă pentru ședințe de life coaching

Dacă și tu vrei să beneficiezi de avantajele coachingului, contactează-mă sau completează formularul de mai jos.

Prin înregistrarea în formular vei beneficia de o sesiune de clarificare gratuită. E o sesiune de coaching de 15-20 de minute prin care putem clarifica nevoile și obiectivele tale și putem stabili dacă o colaborare ar putea fi benefică și dacă ești pregătit pentru life coaching.

Vreau o discuție GRATUITĂ!

Hai să discutăm despre obiectivele și provocările tale
Înregistrează-te pentru o sesiune GRATUITĂ

Şedinţa de coaching gratuită

Luarea unei decizii în privința coachingului poate fi un pas important. De aceea, le ofer o ședință de coaching gratuită tuturor celor interesați, o oportunitate excelentă pentru tine să afli mai multe despre ce înseamnă coaching-ul și cum te poate ajuta în viața personală și profesională. 

Programează-te pentru o ședință de coaching gratuită AICI!

Ghid GRATUIT

Pe lângă discuția gratuită, ti-am pregatit și un ghid gratuit care să te ajute să înțelegi mai multe despre ce înseamnă coachingul și cum poți beneficia apelând la un coach.

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos, să te înscrii pentru o sesiune gratuită și, ulterior, vei primi ghidul pe adresa de email folosită la înscriere.